Banner 980x90

Piedzīvojumi un interesantas dāvanas ir lielisks savienojums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nebijušas sajūtas, adrenalīns, ūdens, augstums, kalni, vējš. Tas viss galu galā noformējas vienā vārdā – piedzīvojums. Tie Tavai dzīvei dod dzirkstelīti un košas atmiņas. Ja sākumā grūti tos noraksturot, tad pēc laika par tiem varētu sarakstīt grāmatu. Ja vēlies saviem tuvajiem dāvāt šo maģisko sajūtu, tad zini, ka interesantas dāvanas nosaukums vien jau Tevi spēs uzrunāt.

Pieci svarīgi iemesli, kāpēc nebaidīties, bet ļauties piedzīvojumiem:
- mēs reti mēģinām ko jaunu – šī iezīme ir meklējama cilvēka dabā, jo ierastā vidē mēs jūtamies ērti. Tur gan jāvaino evolūcija;
- ikviens alkst jaunas izjūtas un pieredzi – lai arī šķietami esam pieraduši pie pazīstamā, tomēr vēlamies sagaidīt ko jaunu un nebijušu;
- dalīts prieks – dubultprieks – ne vien mēs klusībā alkstam jaunus piedzīvojumus, bet mēs vēlamies tos kopā ar citiem. Piedzīvojums izbaudīts labā kompānijā ir vēl patīkamāks nekā baudīts vienatnē;
- jaunas pieredzes mūs padara laimīgākus ilgtermiņā – neatliec to ilgi plānoto lidojumu uz Kanāriju salām vai Gaiziņa pievarēšanu. Tomēr svarīgākais – baudi katru dienu un katru mirkli, kurā jūties laimīgs;
- piedzīvojumi un jaunas izjūtas maina veidu, kā mēs uzlūkojam laiku – cik bieži Tev ir gadījies atjēgties, ka pēc pāris dienām jau atkal ir Tava dzimšanas diena? Jauni atgadījumi iejaucas Tavā ikdienā vispatīkamākajā veidā, ļaujot gadu pavilkt nedaudz garāku.

Savieno interesantas dāvanas ar nebijušām izjūtām DavanuServiss.lv!
DavanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā. Tajā darbojas komanda, kura palīdzēs Tev atrast aizraujošas dāvanas, kas gan Tev, gan Taviem mīļajiem radīs neaizmirstamus iespaidus un, iespējams, pat piepildīs sapņus. 

DavanuServiss.lv Tu atradīsi vairāk nekā 1000 piedāvājumu vienuviet, kas apmierinās ikviena gaumi. Tu varēsi izvēlēties starp aktīvo atpūtu, relaksāciju, adrenalīnu un dāvanām vēl ievērojamākās emociju gammās no dažādām kategorijām:
- atpūta aiz Latvijas robežām;
- lidojumi;
- ūdens piedzīvojumi;
- dāvanas "Pie stūres";
- nedēļas nogalēm;
- skaistumam un labsajūtai;
- apmācības un kursi;
- jautras dāvanas;
- romantiski mirkļi;
- VIP piedzīvojumi;
- vakariņas tumsā un citām kategorijām!

DavanuServiss.lv Tev būs neaizvietojams palīgs, lai atrastu interesantas dāvanas, kas iepriecinās gan Tevi, gan Tavus mīļos. Apmeklē uzņēmuma mājaslapu Davanuserviss.lv un iegādājies aizraujošu piedzīvojumu, ko ikviens atcerēsies ar smaidu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)