Banner 980x90

Pieejams Jēkabpils pilsētas pašvaldības 2015. gada publiskais pārskats

Foto: jekabpils.lv
Foto: jekabpils.lv
Jēkabpils pilsētas domes 16.jūnija tika apstiprināts "Jēkabpils pilsētas pašvaldības 2015.gada publiskais pārskats", pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva.

Publiskais pārskats ir ikgadēja atskaite sabiedrībai par pašvaldības paveikto. Tas ietver vispārējo statistiku par pilsētas attīstības tendencēm, pašvaldības budžeta izpildi, īstenotajiem un plānotajiem projektiem, paveikto sociālajā sfērā, izglītībā un kultūrā, kā arī citās jomās.

2015.gada publiskā pārskata 2.pielikumā pieejams arī Jēkabpils pilsētas attīstības programmas 2012.-2018.gadam ieviešanas uzraudzības ziņojums par 2015.gadā paveikto. 

Ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības publisko pārskatu var iepazīties pašvaldības mājas lapā "www.jekabpils.lv" sadaļā "Publikācijas un statistika" vai šajā saitē: http://www.jekabpils.lv/lv/pasvaldiba/publikacijas-un-statistika/gada-publiskais-parskats

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)