Banner 980x90

Piektdien daudz snigs, putinās un līs

Rīga, 11.janv., LETA. Piektdien Latvijā, sākot no ziemeļrietumiem, gaidāms sniegputenis, vietām valsts austrumu un centrālajā daļā snigs stipri un sniega sega kļūs par 6-8 centimetriem biezāka, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Savukārt valsts rietumos galvenokārt līs, pievakarē uzlīs arī Latvijas centrālajā daļā. Ceļi būs slideni, atsevišķos ceļa posmos veidosies sniega sanesumi. Vakarā no valsts ziemeļrietumiem izklīdīs mākoņi un ceļi sāks pastiprināti apledot.

Dienvidrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 12-18 metriem sekundē. Pēcpusdienā Kurzemē, vakarā arī Zemgalē un Vidzemē vējš iegriezīsies no rietumiem, ziemeļrietumiem un pierims.

Maksimālā gaisa temperatūra būs no +4 grādiem Kurzemes rietumkrastā līdz -6 grādiem Latgalē.

Arī Rīgā gaidāms sniegputenis, brīžiem snigs stipri, bet pievakarē var uzlīt. Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 14 metriem sekundē. Vakarā gaiss iesils līdz +1 grādam, vēlākā vakarā laiks skaidrosies un piesals.

Laikapstākļus nosaka ciklona dienvidu mala. Atmosfēras spiediens pazeminās, agrā rītā tas ir 757-762 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)