Banner 980x90

Pils rajonā ierīkota slidotava

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā pie mājas Pils rajonā 219 ierīkota slidotava mikrorajona iedzīvotājiem, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva.

Slidotavas ierīkošanas darbus un turpmāku uzturēšanu veic Jēkabpils pilsētas pašvaldība un SIA "Pils rajona namu pārvalde". Kā informē namu pārvaldes valdes loceklis Mihails Aleksejevs, slidotava izveidota aptuveni 600 kvadrātmetru teritorijā, vietā, kur nesen tika uzklāts grants segums. Slidotavas ierīkošanai patērētā ūdens izmaksas sedz Jēkabpils pilsētas pašvaldība. Papildus ir uzstādīti arī divi soliņi.

Pašlaik slidotava ir ierīkota ar minimāliem izdevumiem, bet Jēkabpils pilsētas pašvaldība budžeta iespēju robežās nākotnē plāno arī plašākus slidotavas labiekārtošanas darbus – asfalta seguma ieklāšanu, apgaismojuma ierīkošanu un bortu uzstādīšanu, lai iedzīvotājiem nodrošinātu iespēju kvalitātīti un aktīvi pavadīt brīvo laiku ziemas periodā.

Slidotavu var apmeklēt ikviens interesents ar personīgo inventāru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)