Banner 980x90

"Swedbank" Zemgalē izsniegusi 136 aizdevumus mājokļa iegādei

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Pagājušajā gadā ar "Swedbank" atbalstu reģionos iegādāti 519 mājokļi.

No tiem 213 mājokļi iegādāti Vidzemē, 136 mājokļi - Zemgalē, 118 mājokļi - Kurzemē un 52 mājokļi Latgalē, liecina bankas apkopotā informācija.

Vidējā pirkuma summa ir 39 700 eiro, un izvēle par labu dzīvoklim vai privātmājai sadalās aptuveni vienādās daļās - 53% dzīvokļu un 47% dzīvojamo māju.

"Swedbank" atzīst, ka dalība "Attīstības finanšu institūcijas "Altum" programmā, kas nodrošina valsts atbalstu mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem, ievērojami palielinājusi mājokļu pieejamību reģionos un vairojusi pieprasījumu pēc dzīvokļiem un privātmājām arī ārpus Rīgas.

"Swedbank" ir lielākā banka Latvijā. 2015.gada trīs ceturkšņos "Swedbank" Latvijā strādāja ar 83 miljonu eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)