Banner 980x90

Radžu ūdenskrātuvē ūdens kvalitāte atbilst prasībām un peldēties ir atļauts

Foto: jekabpils.lv
Foto: jekabpils.lv
Veselības inspekcijas Latgales kontroles nodaļa nosūtījusi vēstuli Jēkabpils pilsētas pašvaldībai, kurā informē, ka pilsētas Radžu ūdenskrātuves peldvietā ir atļauts peldēties, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Vēstulē teikts, ka Radžu peldvietas ūdens pēc mikrobioloģiskajiem rādītājiem un vizuālajiem novērojumiems atbilst likumdošanas prasībām un peldvietas ūdens kvalitāte neapdraud peldētāju veselību. Veselības inspekcijas Latgales kontroles nodaļa informē, ka paraugi ņemti šī gada 10. maijā Radžu ūdenskrātuves peldvietā pie centrālās ieejas. Pārbaudi veica atbilstoši ūdens paraugu noņemšanai MK noteikumiem Nr.608 "Noteikumi par peldvietu ūdens monitoringu, kvalitātes nodrošināšana un prasībām sabiedrības informēšanai".

Jēkabpils pilsētas pašvaldība atpūtniekus aicina izvēlēties drošas peldvietas un atgādina, ka Jēkabpilī vienīgā pilsētas oficiālā peldvieta ir Radžu ūdenskrātuve.

Radžu ūdenskrātuves centrālajā peldvietā jau no 26.maija līdz peldsezonas beigām, katru dienu no plkst.10.00 līdz plkst.22.00, dežūrē divi glābēji. Kā informē ūdenskrātuves inspektors Aivars Druvenieks, cilvēku plūsma karstajā laikā arvien palielinās, īpaši daudz atpūtnieku ir nedēļas nogalēs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)