Banner 980x90

reģ. Jēkabpilī par teju 18 000 eiro tīrīs grāvjus un izbūvēs caurtekas Zvaigžņu, Smilgu un Jūlija ielās

Daugavpils, 13.marts, LETA. Jēkabpils pilsētas dome nolēmusi piešķirt 17 871 eiro finansējumu grāvju tīrīšanai un caurteku izbūvei Zvaigžņu, Smilgu un Jūlija ielās, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības speciālistiem, apsekojot Zvaigžņu, Smilgu un Jūlija ielas, tika konstatēts, ka grāvji ielu sarkano līniju robežās ir nesakopti, caurtekas daudzviet iebrukušas vai aizgruvušas. Lietus laikā lielais ūdens daudzums veicina ceļa daļas izskalojumus, bojājot tā segumu un radot draudus gan autobraucējiem, gan apkārtējām būvēm un videi.

Lai novērstu esošo situāciju, Jēkabpils pilsētas domes deputāti nolēmuši piešķirt līdzekļus grāvju tīrīšanai un caurteku izbūvei minētajās ielās.

Pēc līguma noslēgšanas ar darbu veicēju grāvju tīrīšanas un caurteku izbūves darbus Zvaigžņu, Smilgu un Jūlija ielās plānots sākt nekavējoties. Tos pabeigt plānots divos mēnešos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)