Banner 980x90

Sāksies Pasaules hokeja čempionāts, rallijs "Kurzeme 2016", izsolīs Liepājas Metalurgu

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Piektdien, 6.maijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Mātes dienas svinībām 83% iedzīvotāju tērēs līdz 20 eiro

Vairāk nekā 83% Latvijas iedzīvotāju Mātes dienas svinībām plāno tērēt līdz 20 eiro, liecina "Maxima Latvija" veiktā aptauja.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ventas senleju turpina virzīt UNESCO Pasaules mantojuma sarakstam

Kuldīgas novada Domes aprīļa sēdē deputāti lēma par rīcību, lai Kuldīgas vecpilsētas Ventas senleju virzītu no UNESCO Pasaules mantojuma Latvijas nacionālā saraksta uz Pasaules mantojuma sarakstu.

Publicitātes foto/ Foto: Kuldiga.lvPublicitātes foto/ Foto: Kuldiga.lv

Festivālu "Kino Pedālis" atklās kino nakts ar plašu filmu programmu

No piektdienas, 13.maija līdz svētdienai, 15.maijam Valmierā un apkārtējos novados notiks pirmais velo – kino festivāls "Kino Pedālis", aicinot izbaudīt riteņbraukšanu neparastā duetā ar kino. Festivālu atklās kino nakts septiņos īpaši iekārtotos kinoteātros, piedāvājot daudzveidīgu filmu programmu un filmu konkursa skati.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ar ralliju "Kurzeme 2016" Latvijas autorallija čempionāts turpinās Liepājā

Piektdien, 6.maijā un sestdien, 7.maijā Liepājā un tās apkārtnē startēs rallijs "Kurzeme 2016". Krāšņais un pasākumiem bagātais pasākums turpinās ziemā iesākto cīņu par Latvijas čempionu tituliem. Tā kā ziemā laika apstākļu dēļ notika tikai viens posms, vasaras sezona izšķirs visu klašu čempionāta gaitu.

Publicitātes foto/ Foto: Mareks SeleņaPublicitātes foto/ Foto: Mareks Seleņa

Vidzemes tirgū atklāj pavāru fotoizstādi

Lai demonstrētu Latvijas pavāru izpratni un izjūtas par mūsdienu garšām, piektdien, 6.maijā Rīgā, Vidzemes tirgū atklāj Latvijas pavāru foto izstādi "Zemesgarša".

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu sāk ar cīņu pret spēcīgo Zviedrijas valstsvienību

Latvijas hokeja valstsvienība piektdien, 6.maijā, Maskavā pirmajā pasaules čempionāta spēlē tiekas ar spēcīgo Zviedrijas valstsvienību.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Ar sākumcenu 2,156 miljoni eiro izsolīs "KVV Liepājas metalurga" nekustamos īpašumus

No pirmdienas, 9.maija, sāksies metalurģijas uzņēmumam "KVV Liepājas metalurgs" piederošu vairāku nekustamo īpašumu elektroniskā labprātīgā izsole, liecina Kurzemes apgabaltiesas iecirkņa zvērinātas tiesu izpildītājas Ivettas Kaluginas paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Desmit partijām kopumā ir teju miljons eiro lielas parādsaistības

Kopumā desmit partijām ir 987 113 eiro lielas parādsaistības, kas saistītas ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pieņemtajiem lēmumiem par finanšu līdzekļu atmaksu valsts budžetā, liecina KNAB informācija.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Ar LMT neierobežoto zvanu un īsziņu plānu "Brīvība Latvijā" vairs nevar sazināties ārzemēs

"Latvijas Mobilā telefona" (LMT) neierobežoto zvanu un īsziņu plāns "Brīvība Latvijā" no 30.aprīļa domāts tikai saziņai Latvijā un zvaniem no Latvijas, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Vējonis nākamnedēļ saņems viņam veltīto Lielvārdes jostu ar iedzīvotāju laba vēlējumiem

Valsts prezidents Raimonds Vējonis nākamnedēļ, otrdien, 10.maijā, piedalīsies "Turiesprezident.lv" projektā tapušās, Valsts prezidentam veltītās jostas pasniegšanas ceremonijā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)