Banner 980x90

Salas novadā varu noturējusi Sproģe

Daugavpils, 15. jūn., LETA. Šodien Salas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par pašvaldības vadītāju ievēlēta vēlēšanās pārliecinošu uzvaru guvušā Salas novada vēlētāju apvienības "Vienoti mūsu novadam" saraksta līdere, līdzšinējā domes priekšsēdētāja Irēna Sproģe.

Par Sproģes kandidatūru Salas novada domes priekšsēdētāja amatam nobalsoja visi seši viņas pārstāvētā saraksta deputāti. Savukārt abi "Jēkabpils reģionālās partijas" un viens apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" deputāti nobalsoja pret.

Par domes priekšsēdētājas vietnieku tika ievēlēts Juris Balodītis "Vienoti mūsu novadam", kas šajā amatā nomainīs apvienības biedri Ingu Pastari.

Pašvaldību vēlēšanās Salas novadā "Vienoti mūsu novadam" ieguva 62,85% vēlētāju balsu un sešus no deviņiem deputātu mandātiem, liecina Centrālās vēlēšanas komisijas dati. Otrajā vietā ierindojusies "Jēkabpils reģionālā partija", par kuru vēlēšanās balsojuši 22,65% vēlētāju, savukārt nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" ieguvusi 12,59% balsu.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās "Vienoti mūsu novadam" ieguva septiņas vietas, bet "Jēkabpils reģionālā partija" divas vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)