Banner 980x90

 Salas vidusskola saņem 416 eiro atbalstu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Uzņēmums "Viasat" organizēja talantu vakaru saviem darbiniekiem, kā rezultātā "Viasat" un uzņēmuma darbinieki sniegs atbalstu piecām Latvijas mācību iestādēm. Viena no tām ir arī Salas vidusskola, kuru pasākumā pārstāvēja Viktorija Bulgakova un Arturs Daņiļēvičš, Arturs ir šīs mācību iestādes bijušais audzēknis.

Kā pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja "Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja Līna Kārkliņa, "Viasat" un uzņēmuma darbinieki šai mācību iestādei iegādāsies inventāru 416 eiro vērtībā, lai attīstītu šīs mācību iestādes audzēkņu talantus un prasmes. "Viasat" rīkoja darbinieku "Mīļumvakara" pasākumu, kura mērķis ir sniegt atbalstu piecām mācību iestādēm, iegādājoties inventāru mācībām vai bērnu talantu attīstīšanai.

Pasākumā uzstājās pieci degsmes un azarta pilni uzņēmuma darbinieki, kuri rādīja savu prasmi, lai dāvātu saziedoto prieku un atbalstu savai mīļajai mācību iestāde, ko katrs pirms pasākuma bija izvēlējās pārstāvēt. Tādējādi viss finansiālais atbalsts, ko saņēma šis talants, tiek novirzīts viņa izvēlētajai mācību iestādei.

Viktorija Bulgakova un Arturs Daņiļēvičš, pārdošanas speciālisti, kuri strādā "Viasat" jau vairākus gadus: "Mēs iepazināmies tieši šajā uzņēmumā un sapratām, ka mūzika ir viena no lietām, kas mūs abus ļoti vieno. Šī gan bija mūsu pirmā kopīgā publiskā uzstāšanās. Viasat Mīļumvakarā mēs dziedājām Ulda Marhilēviča un Guntara Rača dziesmu "Iedomājies". Izvēloties dziesmu mēs sapratām, ka šī dziesma apvieno gaišumu, sirdsmieru, cēlumu. Ceram, ka skolu mazos sapņus, varēs pārvērst īstenībā. Kā mūsu atbalstāmo skolu mēs izvēlējāmies – Salas vidusskolu, jo tajā kādreiz mācījās Artūrs. Mums šķiet svarīgi, ka skola ir no lauku reģiona, jo, mūsuprāt, tieši tur atbalsts ir visvairāk nepieciešams. Nevaram sagaidīt mirkli, kad skolai varēsim nodot viņu izvēlēto inventāru."

Ikkatram viesim un "Viasat" darbiniekam bija iespēja piedalīties un sniegt finansiālu atbalstu kādai no talantu skolām. Talantus vērtēja arī "Viasat" žūrija, kura pasākuma noslēgumā piešķīra "Viasat" naudas balvu katram no talantiem.

Žūrijas sastāvā bija Maija Rozīte-Krištopāne, Māris Grigalis un Marika Verkēviča, "Viasat" Latvijas filiāles vadītāja. "Viasat" katrai vietai piešķīra naudas balvu, ko talants nodos iepriekš izvēlētajai skolai, lai kopīgi ar "Viasat" iegādātos skolas norādīto inventāru – kopējā summa, ko "Viasat" ziedoja ir 1500 eiro. Skatītāji kopumā sniedza 547 eiro atbalstu!

Pieci "Viasat" talanti, viņu izvēlētās mācību iestādes un iegūtais finansiālais atbalsts, par ko katra skola iegādāsies kādu talantu attīstošus līdzekļus:
* Arturs Daņiļēvičs un Viktorija Bulgakova pārstāv Salas vidusskolu, Salas pagastā: 416 eiro.
* Līga Priedīte pārstāv Tukuma pirmsskolas izglītības iestādi "Vālodzīte", tā saņems 477,50 eiro.
* Eduardo Balaševs-Samarskis pārstāv Rīgas 66.pirmsskolas izglītības iestādi: 279 eiro.
* Antra Broņka, Ernests Ābiķis, Kristofers Dimitročenko, Evija Joce, Sandra Ratmeistere, Klinta Vilkāja, Aiga Miezīte, Zane Sterķe pārstāv Rudbāržu internātpamatskolas – rehabilitācijas centru: 265 eiro.
* Agris Andrušāns pārstāv Rīgas Valsts Vācu ģimnāziju: 609,50 eiro.

Pasākuma laikā ikvienam bija iespēja piedalīties un atbalstīt īpašos talantus, kā arī baudīt muzikālos priekšnesumus no viesmākslinieku puses, kas bija Jānis Strapcāns, Ansis Klintsons, kā arī Atis Zviedris. Pasākumu vadīja visu iemīļotais Juris Šteinbergs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)