Banner 980x90

Saukas pagasta pārvaldes vadītāja nolikusi deputātes mandātu

Jelgava, 30.jūn., LETA. Saukas pagasta pārvaldes vadītāja Sanita Lūse ("Viesītes novads - mūsu mājas") nolikusi Viesītes novada domes deputātes mandātu, liecina novada pašvaldības publiskotā informācija.

Dome lēmusi par deputātes pilnvaru izbeigšanu Lūsei un deputāta mandātu apstiprinājusi Viesītes Veselības un sociālās aprūpes centra ārstei un ģimenes ārsta prakses īpašniecei Ivetai Līcei. Viņa bija "pirmā aiz svītras" vēlēšanas, iegūstot 687 balsis.

Jau vēstīts, ka par jauno Viesītes novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais izpilddirektors Alfons Žuks ("Viesītes novads - mūsu mājas.

"Viesītes novadam un Sēlijai" saraksta līdere un vienīgā apvienību pārstāvošā deputāte Laura Zvirbule kļuvusi par domes priekšsēdētāja vietnieci.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)