Banner 980x90

Sestdien kļūs par grādu karstāks un vietām īslaicīgi līs

Rīga, 17.aug., LETA. Sestdien Latvijā gaiss sasils līdz +23..+28 grādiem, karstākā diena būs valsts centrālajā daļā, prognozē sinoptiķi.

Mākoņi daļēji klās debesis. Naktī un priekšpusdienā nav gaidāmi lieli nokrišņi, pēcpusdienā un vakarā vietām īslaicīgi līs, iespējamas pērkona lietusgāzes.

Naktī, pūšot lēnam dienvidu, dienvidaustrumu vējam, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +12..+18 grādiem. Dienā vējš pūtīs lēni līdz mēreni, Kurzemē tas iegriezīsies no rietumiem.

Rīgā sestdiena būs visai saulaina; vakarā lietus un pērkona negaisa varbūtība pieaugs līdz 25 procentiem. Pūtīs neliels dienvidu vējš. Nakts gaitā nekļūs vēsāk par +15..+17 grādiem, dienā saule gaisu sakarsēs līdz +28 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)