Banner 980x90

SIA "Wilo Baltic" – ūdens sūkņi, kanalizācijas sūknis, dziļurbuma sūkņi

Ūdens sūkņi ir plaši pielietotas iekārtas ūdens ņemšanai no ūdens tilpnēm, akām, grāvjiem un grunts, kā arī lietus ūdens gudrai izmantošanai. Tie bieži noder celtniecības darbos, rūpniecībā, namu apsaimniekošanā.

Ūdens sūkņi

Ūdens sūkņi ir plaši pielietotas iekārtas ūdens ņemšanai no ūdens tilpnēm, akām, grāvjiem un grunts, kā arī lietus ūdens gudrai izmantošanai. Tie bieži noder celtniecības darbos, rūpniecībā, namu apsaimniekošanā. Arī zemes platību apsaimniekošanā, piemēram, lauksaimniecībā un dārza īpašumos, ūdens sūkņi ir neaizvietojams palīgs zemes apūdeņošanai un grunts atsāļošanai. Ūdens sūkņi efektīvi palīdz veikt grunts skalošanu un ūdens līmeņa pazemināšanas darbus, kā arī kalpo kā glābiņš plūdu gadījumā.

Augsti efektīvu ūdens tehniku visdažādāko mērķu īstenošanai piedāvā uzņēmums "Wilo Baltic", kura mērķis ir nodrošināt klientiem vislabākos ūdens ieguves, sagatavošanas un izmantošanas risinājumus. Piedāvājumā ir gan ūdens sūkņi dārza apsaimniekošanai un ūdens izmantošanai citām āra vajadzībām, gan risinājumi akām un citām virszemes ūdens tilpnēm. Tāpat "Wilo Baltic" ūdens sūkņi ir pieprasīti uguns dzēšanas iekārtās esošā ūdens atdalīšanai no sabiedriskā ūdens tīkla. Lai kādus ūdens ieguves un izmantošanas mērķus nepieciešams realizēt, starp "Wilo Baltic" daudzpusīgajiem risinājumiem ikviens atradīs sev piemērotāko.

Kanalizācijas sūknis

Mājsaimniecībās radīto notekūdeņu, kā arī lietus ūdens savākšanā un novadīšanā kanalizācijas sistēmās efektīvākais risinājums ir kanalizācijas sūknis. Kanalizācijas sūknēšanas iekārtas ir īpaši paredzētas tam, lai novērstu notekūdeņu nonākšanu, piemēram, plīstot cauruļvadiem, gruntsūdeņos, kas ir viens no galvenajiem piesārņojuma veidošanās cēloņiem. Kanalizācijas sūknis ir iekārta, ko bieži izmanto mājsaimniecībās un sabiedriskās ēkās, būvniecībā, kā arī dažādos vides labiekārtošanas darbos.

Lai efektīvi rūpētos par apkārtējo vidi, no kuras kvalitātes atkarīga arī iedzīvotāju veselība, kanalizācijas sūknis no "Wilo Baltic" būs pareizais risinājums. "Wilo Baltic" ir Vācijas koncerna WILO SE, pasaulē vadošā sūkņu sistēmu ražotāja, pārstāvniecība Latvijā. Uzņēmuma risinājumu klāstā atradīsies piemērots kanalizācijas sūknis jebkurām prasībām. Lai sasniegtu vēlamo mērķi, "Wilo Baltic" speciālisti vienmēr laipni atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem un piedāvās vislabāko un atbilstošāko risinājumu, lai samazinātu kaitīgo vielu nokļūšanu notekūdeņos, kā rezultātā gan pilsētu, gan lauku rajonu iedzīvotājiem tiks nodrošināta patīkamāka un komfortablāka dzīve.

Dziļurbuma sūkņi

Lai nodrošinātu augstas kvalitātes un pietiekama daudzuma dzeramo ūdeni iedzīvotājiem, plaši tiek izmantoti dziļurbuma sūkņi, kas ir viens no ūdens sūkņu tipiem. Ar to palīdzību iespējams ļoti efektīvi un gudri iegūt ūdeni no dabīgām vai mākslīgām ūdens tilpnēm, kā arī dziļurbumiem un sagatavot to lietošanai.

Dziļurbuma sūkņi var tikt izmantoti gan ēku apgādei ar ūdeni, gan dārza un lauksaimniecības platību apūdeņošanai, kā arī privātmāju teritoriju laistīšanai un apzaļumošanai. Lai, pielietojot dziļurbuma sūkni, tiktu sasniegts gaidītais rezultāts, to svarīgi izvēlēties atkarībā no vietas dziļuma, kur paredzēts iegūt ūdeni.

Piemērotus risinājumus ūdens ieguvei piedāvā "Wilo Baltic" – uzņēmums ar pieredzi sūkņu un sūkņu sistēmu projektēšanā, tirdzniecībā un uzstādīšanā jau kopš 1998. gada. "Wilo Baltic" plašajā un daudzveidīgajā piedāvājumā ir visu veidu ūdens sūkņi ļoti plašam pielietojumam, tai skaitā arī dziļurbuma ūdens sūkņi, no kuriem uzņēmuma profesionālie un zinošie speciālisti palīdzēs veikt piemērotāko un efektīvāko izvēli ikvienam.

Lasiet vairāk: www.wilo.com/lv/lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)