Banner 980x90

Stāvgaldu noma – ērts risinājums jebkura stila pasākumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Organizējot dažādus pasākumus un svinīgus notikumus, allaž svarīgi parūpēties par patīkamu telpas iekārtojumu un viesu komfortu. Kur novietot uzkodas un dzērienus, neaizņemot daudz vietas? Kā ērtāk izkārtot bukletus vai dāvanas? Praktisks risinājums katros svētkos visdažādākajiem mērķiem būs stāvgaldu noma.

Stāvgaldu plašā funkcionalitāte
Stāvgaldi ir nedaudz vairāk kā metru augsti un ir piemēroti dažādu lietu novietošanai un atstāšanai bez sēdēšanas pie galdiem, tāpēc iederēsies gan formālā pasākumā iekštelpās, gan jautrās svinībās svaigā gaisā. 

Stāvgaldu noma būs labs risinājums, ja pasākumā nepieciešams izvietot:
- dzērienus, ēdienus, traukus;
- interjera elementus (ziedu vāzes, svečturus);
- piederumus pasākuma aktivitātēm;
- informatīvos materiālus, programmiņas, suvenīrus u.c.

Šāda tipa mēbeles būs gan praktiskas, gan gādās par patīkamu atmosfēru telpā. Galdi vienlaikus pildīs pulcēšanās vietas funkciju, kur pasākuma viesiem satikties un sarunāties, novietot dzērienu glāzes vai dāmu rokassomiņas.

Papildinās interjeru katrā telpā un pasākumā
Ja pasākumā paredzēts pasniegt dzērienus un uzkodas bez svētku mielasta, un  ir ierobežota vieta parasto galdu un krēslu izvietošanai, stāvgaldu noma būs pārdomāta opcija. Stāvgaldu vienkāršais un gaumīgais izskats ļauj tos piemērot jebkuram interjeram. Galdi iederēsies dažāda veida pasākumos, tostarp
- banketos un plašās viesībās;
- svinīgās ceremonijās un pieņemšanās;
- korporatīvajās ballēs
- svinībās ārpus telpām;
- koncertos un citur.

Profesionāls serviss no uzņēmuma "Akurāts"
Stāvgaldu noma pieejama arī uzņēmuma "Akurāts" piedāvājumā. Uzņēmums, kas teicamas kvalitātes pasākumu aprīkojumu un uz klientiem vērstu apkalpošanu nodrošina jau desmitgades garumā, piedāvā stāvgaldu piegādi, uzstādīšanu un demontāžu. "Akurāta" stāvgaldi ir
- pelēkā metāla krāsā, 
- ar apļveida virsmu 85 centimetru diametrā;
- saliekami, to rāmis izgatavots no metāla. 

Nomas cena būs atkarīga no vienību skaita, pasākuma ilguma un citiem faktoriem, ar ko skaidrībā palīdzēs tikt "Akurāta" profesionālie speciālisti.

Viss nepieciešamais pasākuma aprīkojums vienuviet
Vienlaikus "Akurāts" piedāvājumā ir arī garderobju, telšu, krēslu, lampu un cita pasākumu aprīkojuma noma. Uzņēmuma komandas individuālā pieeja un piemeklētie risinājumi nodrošinās teicamu iekārtojumu lieliskiem svētkiem. 

Darbinieki ne tikai sniegs konsultācijas un palīdzēs pieņemt lēmumu par to, kāda galdu noma, saliekama skatuve vai krēslu noma būtu atbilstošākā rīkotajam pasākumam, bet arī atvedīs visu nepieciešamo uz pasākuma norises vietu un uzstādīs gatavu lietošanai.

Ienāc Akurats.lv un sarīko visu laiku labāko pasākumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)