Banner 980x90

Straujuma pašvaldībām sola tikt galā ar bēgļu jautājumu

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) 28.septembrī Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) sēdē solīja, ka ar bēgļu uzņemšanas jautājumu kopīgiem spēkiem tiks galā.

Sēdes laikā pašvaldību vadītāji pauda neziņu par bēgļu uzņemšanu, proti, vai pēc tam, kad viņi pēc trim mēnešiem iznāks no patvēruma meklētāju centra Muceniekos, nonāks uz pašvaldību pleciem un pašvaldībām turpmāk būs jānodrošina dzīvesvieta un dažādi pabalsti.

Straujuma rosināja nākamo LPS domes sēdi veltīt tieši bēgļu jautājumam un tad visu neskaidro izrunāt. Sēdē varētu piedalīties Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Iekšlietu ministrijas pārstāvji, kas varētu atbildēt uz jautājumiem. Viņa arī informēja, ka darbs pie bēgļu uzņemšanas jautājuma turpinās un rīt valdībā tiks skatīts Iekšlietu ministrijas darba grupas ziņojums.

LPS priekšsēdis Andris Jaunsleinis piekrita, ka nākamā domes sēde varētu tikt veltīta šim aktuālajam jautājumam.

Dodoties prom no sēdes, Straujuma solīja ar bēgļu jautājumu tikt galā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)