Banner 980x90

"Toyota" autocentrā Jēkabpilī investē vairāk nekā 300 000 eiro

Rīga, 9.okt., LETA. Automašīnu "Toyota" autorizētais pārstāvis Latvijā SIA "Laluna", ieguldot vairāk nekā 300 000 eiro, atvēris jaunu autocentru Jēkabpilī , aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Linda Miltiņa.

Tas ir pirmais šīs auto markas salons šajā reģionā. Jaunajā auto centrā būs iespējams iegādāties visu modeļu "Toyota" markas automašīnas, arī pašus jaunākos modeļus - "Camry", "Rav4" un "Corolla", kas drīzumā nonāks auto tirgū. "Laluna" nodrošinās auto regulāro apkopju servisu, garantijas un pēcgarantijas remontu salonā pirktajām un iepriekš iegādātām "Toyotas" markas automašīnām, neatkarīgi no iegādes laika un vietas.

Autocentrs atrodas Jēkabpils pilsētas centrā, A.Pormaļa ielā 40. Servisa centra ēka 790 kvadrātmetru platībā pārbūvēta un iekārtota atbilstoši "Toyota" noteiktajiem standartiem.

"Jauna "Toyota" dīlera centra atvēršana Jēkabpilī ir nozīmīgs notikums ne viena Latvijas auto tirgus dažādošanā, bet arī Zemgales reģionam kopumā, jo tas palielinās nodokļu ieņēmumus un nodrošinās jaunas darbavietas. Ieguvēji būs gan jaunu automobiļu pircēji, gan esošo īpašnieki, jo automašīnas iegādei un aprūpei vairs nebūs jāmēro ceļš uz Rīgu. Tāpat jauna spēlētāja ienākšana tirgū vērtējama pozitīvi arī no konkurences palielināšanas un servisa kvalitātes celšanas viedokļa," norādīja "Laluna" mātes uzņēmuma SIA "Pilna servisa līzings" valdes loceklis Māris Salzirnis.

"Laluna" kopš 2001.gada darbojas autoparka vadības, apkalpošanas un pilna servisa nomas segmentā. Sadarbībā ar "Pilna Servisa Līzingu" pilna servisa nomas pakalpojumi tiks nodrošināti arī Jēkabpils un tā reģiona klientiem.

Uzņēmumam "Laluna" kļūstot par "Toyota" zīmola autorizēto pārstāvi, "Pilna servisa līzings" saviem klientiem varēs nodrošināt ilgtermiņa nomu "Toyota" markas auto. Uzņēmuma nomas autoparkā šobrīd ir vairāk nekā 600 automašīnu. "Mūsu nomas pakalpojuma klientiem uzņēmuma kļūšana par "Toyota" autorizēto pārstāvi nozīmē izdevīgākus nosacījumus un viņu vajadzībām piemērotāko automašīnu pieejamību. Lai uzlabotu pakalpojumu sniegšanas ātrumu un celtu kvalitātes standartus, 2013.gadā atvērām servisa centrus Valmierā, Jēkabpilī un Rīgā. Uzņēmumu grupa nodarbojas arī ar rezerves daļu tirdzniecību," norāda Salzirnis.

Gan "Laluna", gan "Pilna servisa līzings" vienādās daļās pieder Mārim Salzirnim un Ingai Salzirnei, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija. "Laluna" dibināta 2018.gadā un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Savukārt "Pilna servisa līzings" dibināts 2001.gadā un tā pamatkapitāls ir 21 336 eiro. Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 4,487 miljoni eiro, bet peļņa 1635 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)