Banner 980x90

"Transcom Worldwide Latvia" paplašinājis Jēkabpils filiāles darbību un sācis apkalpot "Tele2" klientus

Rīga, 19.jūn., LETA. Informatīvo pakalpojumu sniedzējs "Transcom Worldwide Latvia" paplašinājis Jēkabpils filiāles darbību, izveidojot jaunas darbavietas, un sācis apkalpot mobilo sakaru operatora "Tele2" klientus, aģentūru LETA informēja "Transcom Worldwide Latvia" pārstāvji.

Kompānijā norādīja, ka "Tele2" klientiem tiek nodrošināta diennakts apkalpošana, pieņemot ienākošos zvanus no esošajiem un potenciālajiem klientiem - gan pēcapmaksas, gan priekšapmaksas klientu segmentā, kā arī ikdienā nodrošinot rakstiskās komunikācijas servisu.

LETA jau ziņoja, ka "Transcom Worldwide Latvia" 2017.gadā strādāja ar 7,277 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,7% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 2,1 reizi un bija 228 087 eiro.

Kompānija reģistrēta 2001.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrēts uzņēmums "Transcom WorldWide".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)