Banner 980x90

Tūristu pārvadāšanai Viesītē iegādāsies speciālu elektrisko transportlīdzekli

Jelgava, 28.jūn., LETA. Tūristu pārvadāšanai Viesītes novada pašvaldība iegādāsies speciālu elektrisko transportlīdzekli, liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

SIA "Impresso" pašvaldībai par 20 719 eiro piegādās specializēto tūrisma elektrisko-akumulatoru lēngaitas transportlīdzekli ar pasažieru piekabi. Plānots, ka transportlīdzeklī varēs pārvadāt līdz 14 cilvēkiem vienlaikus.

Transportlīdzeklis tiks iegādāts Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas līdzfinansētā projekta "Ceļo gudri - apmeklē Lietuvu un Latviju" īstenošanas gaitā.

"Impresso" pašvaldības iepirkumā bija vienīgais pretendents. "Firmas.lv" informācija liecina, ka tūrisma un automašīnu nomas pakalpojumu sniedzēja apgrozījums pērn bijis 182 986 eiro, bet peļņa - 17 713 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)