Banner 980x90

Valsts jubilejas gadā dzimušiem bērniem Viesītes novadā pasniegs īpašas dāvanas

Jelgava, 22.aug., LETA. Viesītes novada pašvaldība izsludinājusi ideju konkursu "Sēlijas amatnieki Simtgades bērniem", lai atrastu labāko dāvanu, kas tiks pasniegta valsts simtgadē, 2018.gadā, dzimušajiem bērniem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldība vēlas atrast atbilstošāko, vizuāli un saturiski piemērotāko dāvanu komplektu jaundzimušajiem, lai atbalstītu novada jaunās ģimenes un sveiktu katru simtgadē dzimušo novadnieku. Konkursa dalībniekiem pieteikumā jāatspoguļo dāvanu komplekta detalizēts apraksts, iekļaujot skices, izmaksas un piedāvājuma izgatavošanas termiņi. Katrs pretendents drīkst iesniegt vienu vai vairākus piedāvājumus.

Konkursa kopējais budžets ir 484 eiro, viena dāvanu komplekta vērtība nedrīkst pārsniegt desmit eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Konkursa uzvarētājam būs jāizgatavo 40 dāvanu komplekti.

Konkursa darbus vērtēs Sociālo, izglītības, kultūras un sporta jautājumu komiteja un piesaistīti eksperti. Piedāvājumus pašvaldībā var iesniegt līdz 29.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)