Banner 980x90

Vērtēs pieaugušo izglītības vajadzības un iespējas Jēkabpilī un novadā

Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrā trešdien, 18.martā, plkst.11, notiek seminārs "Pieaugušo izglītības vajadzības un iespējas", pilsētas informācijas portālam Jekabpils24.lv ziņo rīkotāji.

Seminārs notiek Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) realizētā projekta "Nacionālie koordinatori Eiropas programmas īstenošanai pieaugušo izglītības jomā" ietvaros, un tā mērķis ir noskaidrot situāciju pieaugušo izglītības jomā Jēkabpilī un novadā, kā arī veicināt ieinteresēto pušu sadarbību.

Seminārā tiksies pārstāvji no dažādām Jēkabpils pilsētas un novada institūcijām, kas iesaistītas pieaugušo izglītības stratēģijas plānošanā un īstenošanā, un pieaugušo izglītības pakalpojumu sniegšanā. Paredzēts debatēt par pieaugušo izglītības mērķa grupām un pieprasījumu Jēkabpilī un novadā, piedāvāto pakalpojumu spektru un kvalitāti, izglītības programmu saistību ar darba tirgu, kā arī citiem aspektiem.

Semināru atklās Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks sociālajos jautājumos Jānis Raščevskis.

IZM un Erasmus+ projekta "Nacionālie koordinatori Eiropas programmas īstenošanai pieaugušo izglītības jomā" mērķis ir izstrādāt vienotu pieaugušo izglītības modeli Latvijā, iesaistot mūžizglītības aktivitātēs lielāku pieaugušo skaitu, kā arī nodrošinot efektīvu resursu pārvaldi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)