Banner 980x90

Vēsturiskajā Jēkabpils Mākslas skolas ēkā izsisti divi logi

Rīga, 5.sept., LETA. Naktī uz otrdienu izsisti divi logi Jēkabpils Mākslas skolai, kas izvietota Kena muižas ēkā, noskaidroja aģentūra LETA.

Izglītības iestādes direktors Ziedonis Bārbals aģentūrai LETA klāstīja, ka logus izdauzījuši divi jaunieši ap plkst.1.30, taču viņi nav skolas audzēkņi. Par notikušo ziņots Valsts policijai.

"Tie stikli stāvējuši kopš Kena laikiem," stāstīja Bārbals, piebilstot, ka kabineta un garderobes logi jau ir iestikloti. Negadījums nav ietekmējis mācību procesu.

Kena muiža ir vienīgā 19.gadsimta neogotikas celtne Jēkabpilī. Tā piederēja rūpniekam Alfredam Kenam, kas ap muižu veidojis parku, kurā stādīti tikai Latvijā sastopami koki. Tagad ēkā izvietojusies Jēkabpils Mākslas skola.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)