Banner 980x90

Vidusdaugavas reģionā par 15 000 eiro attīstīs sabiedrības līdzdalības resursu

Daugavpils, 14.marts, LETA. Biedrības "Jēkabpils NVO resursu centrs" projekts "Sabiedrības līdzdalības resursu attīstīšana Vidusdaugavas reģionā" ieguvis valsts budžeta 2018.gadā finansētās programmas "NVO fonds" atbalstu, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Īstenojot projektu, biedrība paredzējusi sekmēt pilsoniskās līdzdalības iemaņu izveidi jauniešiem, organizējot neformālās izglītības nodarbības, tikšanās un interaktīvas diskusijas Vidusdaugavas reģiona skolās, biedrībā un jauniešu centros. Ikgadējās akcijas "Brīvprātīgais uz vienu dienu" robežas plānots paplašināt, iesaistot tajā brīvprātīgos ne tikai Jēkabpilī, bet arī apkārtējos novados.

Projekta gaitā paredzēts vērst uzmanību sabiedrības un īpaši jauniešu izglītošanai par sociālo uzņēmējdarbību. No jauna plānots sākt brīvprātīgā darba iniciatīvu "100 minūtes brīvprātības savai pilsētai/novadam", jo īpaši par iesaistīšanos akcijā uzrunājot jauniešus visā Vidusdaugavas reģionā.

Paredzētas projektā arī vairākas citas aktivitātes, tai skaitā ikmēneša NVO e-avīze izdošana.

Projekta "Sabiedrības līdzdalības resursu attīstīšana Vidusdaugavas reģionā" kopējās izmaksas ir 15 000 eiro. Kopējais darbības virziena "NVO darbības stiprināšana" mikro un makro projektiem pieejamais finansējums 2018.gadā ir 385 696 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)