Banner 980x90

Viesītē pie Mazā ezeriņa par 27 405 eiro labiekārtota atpūtas vieta

Jelgava, 14.jūl., LETA. Īstenojot Eiropas Savienības fonda atbalstīto projektu, pie Viesītes Mazā ezeriņa par 27 405 eiro ierīkota atpūtas vieta, aģentūra LETA uzzināja Viesītes novada pašvaldībā.

Pašvaldība īstenojusi projektu "Mīlestības takas atjaunošana veselīga dzīvesveida un vides izglītības veicināšanai", kura mērķis bija atjaunot Mīlestības taku veselīga dzīvesveida un vides izglītības veicināšanai no Viesītes Mazā ezeriņa līdz putnu vērošanas vietai - Draudzības kalniņam.

Projekts ir daļa no lielāka projekta, kurš sadalīts četrās kārtās. Pašvaldība ir realizējusi pirmo kārtu, labiekārtojot taku gar Mīlestības saliņu un izbūvējot tiltiņu. Otrā kārta tiks īstenota Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas "Interreg" projektā, paredzot izveidot taku no koka pāļiem no tiltiņa līdz Draudzības kalniņam, labiekārtojot atpūtas un putnu vērošanas vietu. Projektā "Mīlestības takas atjaunošana veselīga dzīvesveida un vides izglītības veicināšanai" īstenota trešā kārta - atpūtas vietas izveidošana pie Mazā ezeriņa, informatīvās planšetes, soliņu, atkritumu urnas un žoga uzstādīšana, koka kāpņu un koka pāļu takas izveidošana līdz Draudzības kalniņam no pilsētas puses. Ceturto kārtu - gājēju celiņa atjaunošanu no Mazā ezeriņa līdz pilsētas centram - pašvaldība plāno realizēt, izmantojot budžeta līdzekļus.

Būvdarbus objektā veica SIA "Legāts", bet būvuzraudzību nodrošināja uzņēmums "La Konsultants". Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 27 405 eiro, tai skaitā būvniecības izmaksas 26 775 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)