Banner 980x90

Viesītes novada pašvaldība atvēl līdzekļus zivju resursu papildināšanai divos ezeros

Rīga, 26.febr., LETA. Zivju resursu papildināšanai divos ezeros pašvaldības budžetā tiks atvēlēti 2492 eiro, lēmusi Viesītes novada dome.

Pašlaik pašvaldība ieplānojusi piedalīties Zivju fonda pasākumā "Zivju resursu pavairošanai un atražošanai publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā, kā arī privātajās upēs, kurās atļauta makšķerēšana", papildinot Viesītes ezeru ar līdaku mazuļiem. Projekta kopējās izmaksas ir teju 2239 eiro, un pašvaldība segs gandrīz 672 eiro.

Savukārt biedrība "Saukas dabas parka biedrība" ar pašvaldības atbalstu vēlas papildināt zivju krājumus Saukas ezerā. Šim mērķim pašvaldība nodrošinās 1820 eiro līdzfinansējumu.

Līdzekļi tiks piešķirti no pašvaldības vides aizsardzības speciālā budžeta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)