Banner 980x90

Viesītes novada pašvaldības darbinieki valsts svētkos saņēmuši naudas balvas 15% apmērā no algas

Rīga, 29.nov., LETA. Visi Viesītes novada pašvaldības darbinieki, izņemot pedagogus, valsts svētkos saņēmuši naudas balvas 15% apmērā no algas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Darbiniekiem, tostarp domes vadībai, naudas balvas 15% apmērā no amata algas piešķirtas saistībā ar Latvijas neatkarības proklamēšanas 100.gadadienu un Viesītes pilsētas 90 gadu jubileju. Pedagogiem, kuri atalgojumu saņem no valsts mērķdotācijas, naudas balvas netika maksātas.

Savukārt domes deputātiem izmaksātas 100 eiro naudas balvas.

Lemjot par naudas balvu izmaksu, deputātu vidū izcēlās diskusijas, un izskanēja arī priekšlikumi visiem izmaksāt vienādas summas. Tāpat kāds no deputātiem ieteica pirms izmaksas veikt darbinieku izvērtēšanu, jo, iespējams, kāds no darbiniekiem dāvanu nav pelnījis vai vispār ir atlaižams.

Deputāts Māris Lacis ("Nacionālā apvienība Viesītes novadam un Sēlijai") pauda, ka par 18 000 eiro, kas paredzēti naudas balvām, visu vidusskolas 12.klasi var aizvest pieredzes apmaiņas braucienā uz ASV.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)