Banner 980x90

Viesītes novada pašvaldības kempingā "Pērlīte" šogad paredzēti vērienīgi remontdarbi

Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Viesītes novada pašvaldībai piederošajā SIA "Pērlīte" kempingā šogad paredzēti vērienīgi darbi, liecina uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojums.

Proti, nepieciešams uzlabot "Pērles mājas" apkures un ūdens sistēmas, baseina un kamīnu funkcionalitāti, tādējādi nodrošinot klientiem iespēju nakšņot ēkā arī ziemā. Tāpat darbus paredzēts veikt vasaras nojumē, apkārtējā teritorijā un mājiņās, nomainot parketu.

Dažādi remontdarbi veikti arī pagājušajā gadā. Tāpat pērn uzlabota kempinga mājaslapa, izveidots jauns kempinga logotips.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pagājušajā gadā pašvaldības kapitālsabiedrība strādāja ar 7851 eiro zaudējumiem, kas ir ievērojami vairāk nekā 2014.gadā, kad piedzīvoti 2106 eiro zaudējumi.

Par 18% krities arī SIA "Pērlīte" apgrozījums, kas pērn bija 31 983 eiro, bet iepriekšējā gadā - 39 107 eiro.

Kempingā izvietotas vairākas mājiņas, pirts, šķēršļu trase.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)