Banner 980x90

Viesītes novadā sākta 256 022 eiro vērta ceļa Ozoliņi-Ķēķāni-Zīlāni pārbūve

Jelgava, 27.jūn., LETA. Viesītes novada pašvaldība sāk īstenot 256 022 eiro vērtu ceļa Ozoliņi-Ķēķāni-Zīlāni pārbūves projektu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lauku atbalsta dienests ir apstiprinājis Viesītes novada pašvaldības projektu par ceļa pārbūvi, un pašvaldība jūnija vidū noslēgusi līgumu ar SIA "Ošukalns" par pašvaldības ceļa pārbūves darbu veikšanu. Līgums paredz, ka objekts ekspluatācijā jānodod četru mēnešu laikā.

Ceļš tiks pārbūvēts apmēram trīs kilometru posmā. Darbu laikā ceļš būs izmantojams, satiksme tiks organizēta pa esošo segumu, daļēji izbūvējot jauno segumu, vai pagaidu apvedceļiem.

Pašvaldībā skaidro, ka pie ceļa atrodas intensīvi izmantota lauksaimniecības zeme, bet līdz ar pārbūvēšanu tiks atvieglota piekļuve apsaimniekotajām platībām, samazināsies tehnikas ekspluatācijas izmaksas.

Par projektēšanu un autoruzraudzību atbildīgais ir IK "Metrs", būvuzraudzību veiks SIA "GEO Consultants". Projekta kopējās izmaksas ir 256 022 eiro, to līdzfinansē Eiropas Savienība.

Jau vēstīts, ka grants ceļa pārbūvei Viesītes novada pašvaldība Valsts kasē aizņemsies 251 352 eiro.

Aizņēmuma atmaksu paredzēts sākt 2018.gada trešajā ceturksnī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)