Banner 980x90

Viesītes novadā uzstādītas jaunas informatīvās planšetes tūristiem

Foto: viesite.lv
Foto: viesite.lv
Viesītes novada pagastos un pie degvielas uzpildes stacijas Viesītē ir uzstādītas jaunas informatīvās planšetes, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāja Inese Vītola.

Viena planšetes puse ir ar novada kopējo informāciju, bet otra ar katrai teritorijai būtiskāko - tūrisma objektiem, vietējo produktu iegādes iespējām, fotogrāfijām, kartogrāfisko materiālu un praktisku informāciju.

Kā apgalvo Vītola, jaunās planšetes aicina iepazīt Viesītes novadu un uzturēties ilgāk Viesītes pilsētā un katrā pagastā, apskatot objektus, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem, izbaudot dabas skaistumu un iegādājoties vietējos labumus. "Ceram, ka šis mārketinga pasākums atvieglos ceļošanu pa mūsu novadu un dos savu ieguldījumu tūrisma attīstībai," sacīja pašvaldības pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)