Banner 980x90

Virslīgas un Jaunatnes čempionāts divās dienās

Latvijas čempionātā handbolā Virslīgā Jēkabpils sporta skolas komanda ar rezultātu 30:18 (13:8) pārspēja LSPA, izcīnot ceturto uzvaru aizvadītajās astoņās spēlēs.

Jēkabpilietes vadību ieguva jau pašā spēles sākumā un to neatdeva līdz pat spēles beigām. Rezultatīvākās vārtu guvējas komandas rindās bija Anete Čeiča ar deviņiem gūtiem vārtiem, Kristīne Kirejeva - ar astoņiem un Simona Ārmane - ar septiņiem.

Nākamo spēli Jēkabpils SS handbolistes aizvadīs 6.decembrī, kad izbraukuma spēlē tiksies ar Salaspils SS komandu.

Sestdien, pirmo sabraukumu Latvijas jaunatnes čempionātā 3.vidusskolas sporta manēžā aizvadīja B grupas jaunietes. Pirmajās spēlē ar 13:18 (5:12) nācās piekāpties Ludzas handbolistēm.

Rezultatīvākās jēkabpiliešu rindās bija Gita Kaulakane un Dina Robežniece ar četriem gūtiem vārtiem. Otrā spēlē bija jāatzīst Salaspils pārākums ar rezultātu 11:17 (9:5). Trīs vārti Lauras Baumanes, bet pa diviem - Gitas Kaulakanes un Dinas Robežnieces kontos. Savukārt, pirmo sabraukumu Jēkabpils SS handbolistes noslēdza ar uzvaru, apspēlējot Skrīverus ar rezultātu 17:8 (12:3). Rezultatīvākās spēlētājas Gita Kaulakane un Jūlija Damenauska ar pieciem gūtiem vārtiem. Pašreiz ar diviem punktiem jaunietes atrodas 3.vietā starp četrām komandām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)