Banner 980x90

Zasas vēsturiskā muižas parka infrastruktūras pilnveidē ieguldīs 55 229 eiro

Rīga, 8.febr., LETA. Zasas vēsturiskā muižas parka vides pieejamības uzlabošanas projektā tiks ieguldīti 55 229 eiro, nolēmusi Jēkabpils novada dome.

Iepirkuma dokumentācija liecina, ka pašvaldība plāno atjaunot strūklaku, ierīkot dažādas lapenes, atpūtas vietas, izbūvēt labierīcības un informatīvās zīmes. Saskaņā ar iepirkumu darbus objektā veiks SIA "ML Kreativ" par 54 229 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, kas izvēlēta divu pretendentu konkurencē.

Aprēķināts, ka kopējās projekta izmaksas ir 55 229 eiro, un 11 100 eiro būs Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums.

Lai ieceri īstenotu, dome lēmusi uz pieciem gadiem aizņemties 53 009 eiro. Kredīta pamatsummas atmaksu plānots sākt no nākamā gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)