Banner 980x90

Zemgales kultūras karte tiks pabeigta oktobrī

Jelgava, 26.okt., LETA. Oktobra izskaņā Latvijas apceļotājiem tiks piedāvāts jauns tiešsaistes rīks - Zemgales kultūras karte "zekuka.lv", aģentūru LETA informēja biedrības "Radošuma meka" pārstāve Asnāte Avotniece.

Projekta autoru iecere ir veicināt reģiona kultūras dzīves veidotāju un notikumu atpazīstamību, lai sasniegtu plašāku mērķauditoriju.

"Zemgale ir bagāta ar pilīm un muižām, aktīviem kultūras namiem, vēsturiskiem objektiem, aktīviem pasākumu organizatoriem, taču ir pietrūcis vietnes, kur vienuviet telpā un laikā var aptvert visu notiekošo kopā, lai plānotu pilnvērtīgas un interesantas brīvdienas. Vietne ir īpašs ieguvums kultūras objektiem, kuriem līdz šim nav bijusi sava mājaslapa vai profils sociālajos tīklos, bet ir vēlme palielināt apmeklētāju skaitu," ieceri aprakstīja Avotniece.

Jau ziņots, ka biedrība "Radošuma meka" ir sākusi interaktīvas Zemgales kultūras kartes izveidi, lai apkopotu informāciju par dažādām kultūras iniciatīvām reģionā, aktuālajiem kultūras notikumiem un pasākumiem, kultūras objektiem, projektiem, aģentūru LETA informēja biedrībā.

Kartē tiks apvienoti kultūras objekti un to radītie notikumi laikā un telpā - afišā un kartē.

Plānots, ka novadu centri kartē tiks iekļauti kā viens punkts ar saiti uz tūrisma informācijas centru vai pašvaldības mājaslapu, kur apmeklētāji varēs iepazīties ar atsevišķiem apskates objektiem un to atrašanās vietu. Savukārt visi kultūras pasākumi, kas noris pilsētā, tiks publicēti zem novada centra profila.

Iekļaušana kartē ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)