Banner 980x90

Zemgales NVO iniciatīvām šogad pieejami 24 000 eiro

Jelgava, 22.febr., LETA. Zemgales NVO centrs sadarbībā ar Kultūras ministriju izsludinājis Zemgales nevalstisko organizāciju projektu programmu, kurā dažādām iniciatīvām šogad atvēlēti 24 000 eiro, aģentūru LETA informēja NVO centra valdes priekšsēdētājs Uldis Dūmiņš.

Šogad konkursā tiks atbalstītas trīs jomas: pilsoniskās sabiedrības un Latvijas valsts simtgades iniciatīvu projekti, starpkultūru dialoga projekti, kā arī mazākumtautību iniciatīvu projekti. Programmas mērķis ir veicināt Zemgales plānošanas reģionā pilsoniskās sabiedrības iniciatīvas, iedzīvotāju līdzdalību un starpkultūru dialogu, tai skaitā mazākumtautību darbu.

Vienam projektam maksimāli pieejami 2000 eiro. Termiņš projektu iesniegšanai ir 21.marts, bet līdz 20.martam Zemgales NVO centrā Jelgavā vai Jēkabpils NVO resursu centrā iespējams saņemt konsultāciju par projektu pieteikumu sagatavošanu.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa atrodama Zemgales NVO centra mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)