Banner 980x90

Zemgales reģiona tūrisma piedāvājumu prezentē izstādē Polijā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Biedrības "Zemgales tūrisma asociācija" pārstāvji šonedēļ piedalās starptautiskajā tūrisma izstādē "TT Warsaw", Polijā. Dalība izstādē tiek nodrošināta Latvijas nacionālajā stendā, ko organizē Tūrisma attīstības valsts aģentūra.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv pavēstīja Zemgales tūrisma asociācijā, jau 23.reizi Polijas galvaspilsētā Varšavā notiks starptautiskā tūrisma izstāde "TT Warsaw", kurā pirmo reizi ar kopēju nacionālo stendu piedalīsies arī Latvijas tūrisma nozares pārstāvji, lai izstādes apmeklētājus iepazīstinātu ar daudzveidīgu un interesantu tūrisma piedāvājumu. Izstāde "TT Warsaw" ir vadošā starptautiskā tūrisma izstāde Polijā, kas šogad notiek no 26. – 28.novembrim. Pagājušajā gadā izstādi apmeklēja 17 897 interesenti, no kuriem 12 359 bija tūrisma profesionāļi. 

Latvijas nacionālajā stendā biedrībai "Zemgales tūrisma asociācija" ir iedalīta atsevišķa darba lete. Izstādes apmeklētājiem stendā pieejami dažādi izdales materiāli, tajā skaitā arī Zemgales tūrisma karte, kas šoruden tika aktualizēta un izdota arī poļu valodā, kā arī būs iespējams iepazīties ar Latvijas un Zemgales reģiona kultūras tūrisma piedāvājumu, iegūt informāciju par garākiem un īsākiem tūrisma maršrutiem, atpūtas iespējām daudzveidīgajos reģiona tūrisma objektos un pilsētu piedāvājumiem. Biedrību "Zemgales tūrisma asociācija" izstādē pārstāvēs tās biedri – Dobeles un Bauskas tūrisma informācijas centri, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs, Jelgavas novada pašvaldība un Bauskas motormuzejs. Ar savu atsevišķu stendu izstādē "TT Warsaw" piedalās vēl viens biedrības "Zemgales tūrisma asociācija" biedrs – Jēkabpils pilsētas pašvaldība. 

Izstādes ietvaros Tūrisma attīstības valsts aģentūra, sadarbībā ar Latvijas Vēstniecību Polijā, 25.novembra vakarā organizē tikšanos ar Polijas masu medijiem, lai iepazīstinātu ar Latvijas kultūras tūrisma piedāvājumu. Pasākumā piedalās arī Zemgales tūrisma asociācijas pārstāvji. 

Vērtējot pēdējo gadu statistiku, tad reģiona tūrisma informācijas centros arvien vairāk iegriežas tūristi no Polijas, kas vēlas iepazīt reģiona un Latvijas tūrisma daudzveidīgo piedāvājumu un apskatīt dažādus tūrisma objektus. Reģiona lielākie tūrisma galamērķi ir atzinuši Poliju par nozīmīgu tūrisma tirgu ar lielu potenciālu nākotnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)