Banner 980x90

Atjauno savu gultu ar kvalitatīvu virsmatraci

Daudzi noteikti ir saskārušies ar situāciju, kad ciemojoties nākas nakšņot uz dīvāna vai grīdas. Arī ciemiņu uzņemšanas reizēs gadās radoši pieiet viesu izguldīšanas jautājumam, izvietojot guļamplatības uz izvelkamajiem klubkrēsliem, saliekamajām gultām vai paklāja. Jāsaka godīgi, šīs opcijas ir ciešamas, bet noteikti ne pašas ērtākās. Risinājums šīm un arī daudzām citām situācijām ir virsmatrača izmantošana. 

Virsmatracis (https://www.erti.lv/matraci/) savās funkcijās kalpo kā īsts matracis, bet tas ir daudz vieglāks, plānāks un lētāks. Ar virsmatrača palīdzību varam ne tikai nodrošināt patīkamu nakšņošanu saviem viesiem, bet arī atsvaidzināt savu izgulēto gultu vai dīvānu, neatbrīvojoties no pašas mēbeles. Kur iegādāties virsmatraci? Tie plašā izvēlē pieejami Erti.lv interneta veikalā, kā arī veikalā Maskavas ielā 180. Virsmatraču spektrs piemērots ne tikai dažādam lietojumam un gaumei, bet arī maciņiem. 

Visi Erti.lv virsmatrači ir pildīti ar dabiskas izcelsmes materiāliem, no tiem katram ir savas labās īpašības. Virsmatraču pildījumā pieejama kokosa šķiedra, Ortho Foam putas, Memory Foam putas, perforētais latekss un putu poliuretāns. Šie materiāli atvaira mitrumu un nepatīkamus aromātus, tie piemēroti alerģiskiem cilvēkiem un, protams, nodrošina atbalstu mugurkaulam un kakla skriemeļiem miegā.

Virsmatraci iespējams pasūtīt sev vēlamos izmēros, tie standartā pieejami visos ierastajos gultu izmēros. Visi matrači ražoti Latvijā, tos iespējams pasūtīt pēc individuālām vēlmēm. Virsmatraču dizains nodrošina ergonomisku gulēšanu, bet tā kokvilnas pārvalks ir ērti noņemams un kopjams. Iegādājoties virsmatraci, rodas iespēja ne tikai atsvaidzināt esošo guļamvietu, bet arī radīt neskaitāmas jaunas vietas atpūtai. Virsmatraci var novietot uz grīdas un izmantot kā pamatni bērnu spēļu laukumam, to var iznest pagalmā un izmantot kā zvilni siltās vasaras dienās, arī novietot uz grīdas un radīt vairākas papildus sēdvietas draugiem, kas ieradušies uz filmu vakaru.

Lai tuvāk izpētītu virsmatraču sastāvu un īpašības, iesakām apmeklēt Erti.lv mājaslapu. Pareizo produktu labprāt palīdzēs izvēlēties arī veikala darbinieku komanda. Erti.lv piedāvā augstas kvalitātes matračus ar izdevīgām atlaidēm! Iegādājies komfortablu virsmatraci par īpaši pievilcīgām cenām Erti.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)