Banner 980x90

Ceļvedis vecākiem: 5 rotaļlietas, kas šobrīd populāras bērnu vidū

Rotaļlietu industrija mūsdienās uzņēmusi tādus apgriezienus, ka reizēm nav iespējams izsekot visam jaunajam, kas parādās veikalu plauktos. Vecāki bieži vien brīnās par kārtējo nosaukumu, ko bērni zina un prasa, lai viņiem nopērk šādu mantu, kas ir populāra vienaudžu vidū. Gadās, ka vecāki vispār nesaprot, par kādu rotaļlietu ir runa, tāpēc piedāvājam īsu informāciju par 5 rotaļlietām, kuras šobrīd ir populāras bērniem pirmsskolas un sākumskolas vecumā.

L.O.L. Suprise
Tik tiešām šo varētu nosaukt par pēdējo gadu vienu no populārākajām rotaļlietām tieši mazo meiteņu vidū. Tie ir L.O.L. pārsteigumi, kuros iekšā ir mīlīgas lellītes, mazās māsiņas vai dzīvnieciņi. Klāt šīm figūriņām ir dažādi aksesuāri. Lellītes var padzirdīt ar pudelīti un pārģērbt. L.O.L. pārsteigumi pieejami dažāda izmēra bumbās un kapsulās, ko bērns taisa vaļā, nolobot vairākas iepakojuma kārtas, katrā no tām ir iestrādāts kāds pārsteiguma elements. Pati kapsula vai bumba, kurā atradās mantiņa, pēc tam paliek kā eleganta somiņa vai mājiņa, kurā glabāt vai pārnēsāt figūru.

L.O.L. rotaļlietām ir iznākušas jau vairākas sērijas, katrā no tām ir sava lellīšu vai dzīvnieciņu kolekcija, ko var sakrāt. Katra kolekcijas lellīte ir ar citu stilu, pieskaņotiem aksesuāriem, interesantu frizūru. Iegādājoties šo rotaļlietu, nekad nevar zināt, kura lellīte vai dzīvnieciņš tajā būs iekšā. Lellītes ir neliela izmēra, tās ērti nesamas rokā un paņemamas līdzi somā, ja dodas ar bērnu ārpus mājas.

Poopsie Critters
Arī Poopsie Critters ir pārsteiguma tipa rotaļlietas. Tās ir ievietotas slēgtā iepakojumā, kas izskatās pēc dzērienu skārda bundžas. Iepakojums ir krāsains un košs, un tajā atrodas pārsteiguma figūriņa no konkrētās sērijas. Šobrīd populāra ir Rainbow Pet sērija, kurā pieejami četri dažādi maģiskie vienradži. 

Figūriņas ir košas, mirdzošas un neparastas savā dizainā. Mantiņas var pabarot ar speciālu maltīti. Poopsie Critters iepakojumā ir arī paciņas ar bērnu vidū tik populārajām Slimy krāsainajām gļotām. Arī Poopsie Critters figūriņas ir neliela izmēra, ērti paņemamas rokā. Jauno draugu ērti var nēsāt līdzi, lai bērns pakavētu laiku jebkurā vietā.

Transformeri
Lai gan transformeri nav pavisam jauna rotaļlieta, tomēr tā joprojām saglabā augstu popularitāti mazo puišu vidū. Tā kā nesen uz lielajiem kino ekrāniem bija skatāma jauna filma par vienu no transformeriem BumbleBee, tad šīs rotaļlietas tikai nostiprināja savas pozīcijas populārāko rotaļlietu sarakstā. 

Transformeri ir pārveidojamas figūras, ko var iegadāties dažādos izmēros. Figūras no automašīnām pārveidojamas par cīnītāju figūrām. Bērni ar šīm rotaļlietām labprāt izspēlē dažādas lomu spēles un situācijas. Pieejami dažādi transformeri, katram no tiem ir savs tēls, vārds, automašīna, par kuru viņš pārvēršas.

Slimy staipīgās gļotas
Iespējams, šī ir viena no tām rotaļlietām, par ko bērni ir vienkārši sajūsmā, bet vecāki ir pilnīgā neizpratnē, jo tā nav ne figūra, ne automašīna vai kaut kas cits, ko skaisti var nolikt rotaļlietu plauktā. Tas ir lipīgs un staipīgs gļotu pikucis, ko bērni mīca pa rokām. 

Slimy staipīgās gļotas ir absolūts dižpārdoklis visos bērnu preču veikalos. Bērni ir sajūsmā par staipīgo masu. Masa nesacietē un neieņem vienu konkrētu formu, to var mīcīt un staipīt. Slimy gļotas nopērkamas visās iespējamajās krāsa, arī ar mirdzumiem, pat ar iestrādātiem sīkiem elementiem. To var nopirkt gan nelielās paciņās, gan lielās bundžās. 

Hairdorables lelles
Hairdorables lelles ir vēl viena pārsteiguma rotaļlieta, jo pēc ārējā iepakojuma nav zināms, kura lellīte būs kastē. Ar ko šīs lelles atšķiras no citām? Tām ir izteiksmīgas sejas un raksturi, kā arī koši un skaisti mati, kurus var veidot, pīt bizēs. Katrā kastē ir viena lelle un 10 dažādi aksesuāri. 

Kolekcijā kopā ir 12 dažādas lellītes. Lelles ir spilgtas un stilīgas, tāpēc mazās meiteens ir sajūsmā par šīm jaunajām draudzenēm, kas ir neliela izmēra un ērti nēsājamas līdzi. Aksesuārus var mainīt pēc sirds patikas. Iespējams sakrāt visu kolekciju, kas priecēs ilgi un noderēs jautrām rotaļām kopā draudzenēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)