Banner 980x90

Gāztajam Jēkabpils mēram neuzticību izteikusī deputāte Bērziņa izstājas no "KPV LV"

Rīga, 22.maijs, LETA. Jēkabpils domes deputāte Signe Bērziņa, kura aprīļa beigās rosināja līdzšinējā pilsētas mēra Raivja Ragaiņa (LZS) neuzticības balsojumu, bet izsludinātajā domes sēdē tomēr nepiedalījās, paziņojusi par izstāšanos no partijas "KPV LV".

Domes deputāte sociālajā tīklā "Facebook" paziņojusi, ka "vieglāk un savai personiskajai pārliecībai par balsojumiem pilsētas domes sēdēs atbilstošāk būs darboties kā pie partijām nepiederošai deputātei". Bērziņa paudusi, ka lēmums nav nejaušs.

"KPV LV" valdei jau esot iesniegts iesniegums par izstāšanos no politiskās partijas.

Jau ziņots, ka Ragainis 30.aprīlī no amata atbrīvots ar septiņu deputātu balsīm "par". Domes sēdē neuzticību izteikušie deputāti mēram pārmeta nespēju komunicēt, deputātu priekšlikumu ignorēšanu.

Domes priekšsēdētāja amatā ievēlēts līdzšinējais pilsētas mēra vietnieks Aivars Kraps (GKML), bet uzreiz pēc tam par atkāpšanos no amata paziņoja līdzšinējā mēra Ragaiņa vietniece Līga Kļaviņa (LZS).

Vēlāk par domes priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta jaunā mēra, bijušā vicemēra virzītā Kristīne Ozola (VL-TB/LNNK).

Deputāte amatā apstiprināta ar septiņām jaunās domes koalīcijas balsīm, bet pieci deputāti, tostarp no amata gāztais Ragainis un līdzšinējā domes priekšsēdētāja vietniece Kļaviņa, bija pret.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)