Banner 980x90

Ievērojami augusi Jēkabpils mēra Ragaiņa alga

Rīga, 12.apr., LETA. Pagājušajā gadā ievērojami augusi alga, ko par darbu domē saņēmis Jēkabpils mērs Raivis Ragainis (LZP), liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonu deklarācija.

2017.gadā, kad Ragainis kļuvis par domes priekšsēdētāju, viņa alga domē bijusi 21 441 eiro, bet pērn sasniegusi jau 38 499 eiro. Tāpat 2018.gadā kā ienākumus mērs deklarējis 500 eiro maksājumu no Lauku atbalsta dienesta, kā arī 0,1 eiro procentus no bankas.

Pagājušajā gadā Ragaiņa īpašumā nonākusi 2009.gada izlaiduma "Mitsubishi Outlander", kas pirms tam bijusi mēra valdījumā. Viņa īpašumā ir arī dzīvoklis Jēkabpilī un zeme Krustpils novadā.

Pilsētas mērs pagājušajā gadā deklarējis 29 577 eiro parādsaistības, kas gada laikā sarukušas no 36 438 eiro.

Ragainim nav amatu, kas nebūtu saistīti ar viņa tiešajiem darba pienākumiem domē - 2018.gadā viņš ir bijis kapitāldaļu turētāja pārstāvis pašvaldības uzņēmumos, kā arī Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomes dalībnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)