Banner 980x90

Jēkabpilī daudzīvokļu mājām iztērēti 400 tūkstoši eiro

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

Jēkabpilī visu gadu notiek dažādi remonta darbi daudzdzīvokļu dzīvojamajās mājās. SIA "JK Namu pārvalde" valdes priekšsēdētājs Juris Kozuliņš informē, ka darbi ir dažādi – kāpņu telpu logu nomaiņa, ārdurvju nomaiņa, pagrabu remonts, skursteņu atjaunošana un citi.

Pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja informatīvajā portālā Jēkabpils Laiks, ka Juris Kozuliņš stāsta: "Lielākie darbi ir šādi: 18 daudzdzīvokļu mājām ir nomainīti PVC logi, sešām daudzdzīvokļu mājām ir ieliktas metāla ārdurvis, arī pašlaik rit diezgan apjomīgs darbs – remontējam 55 balkonus, kā arī 40 dūmvadus un skursteņu galvas. 10 mājām siltumefektivitātes palielināšanas nolūkā mēs veicam pagraba logu aizmūrēšanu."

Līdz šim daudzdzīvokļu māju remontiem SIA "JK Namu pārvalde" iztērējusi aptuveni 400 tūkstošus eiro. Juris Kozuliņš skaidro, ka nepieciešamos darbus iesaka paši iedzīvotāji, bet tas, vai remonts tiks veikts, atkarīgs no tā, kādi ir mājas uzkrājumi un iedzīvotāju parādi: "Darbi tiek veikti tajās mājās, kurās ir pozitīva mājas bilance. Tad tiek veikta iepirkuma procedūra un izvēlēts lētākais kandidāts, tā arī tiek veikti visi darbi."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)