Banner 980x90

Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Tuvojoties Jēkabpils pilsētas svētkiem, Jēkabpils pilsētas pašvaldība kopā ar pilsētas restorāniem un kafejnīcām ir radījuši īpašu sama ēdienu piedāvājumu, pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Pēc Jēkabpils pavāru receptēm tapušie ēdieni ir apkopoti bukletā  "Jēkabpils delikatese –Daugavas sams". Katram tajā ietvertajam ēdienam fotomāksliniece Mētra Štelmahere ir radījusi īpaši "garšīgu" fotogrāfiju, lai rosinātu ikvienu ļauties garšas piedzīvojumam. Buklets ir pieejams Jēkabpils tūrisma informācijas centrā, kā arī pilsētas ēdināšanas iestādēs. Elektroniskā versija pieejama visit.jekabpils.lv sadaļā "Ceļojumu maršruti" vai šeit.

Pašvaldība aicina ikvienu jēkabpilieti vai pilsētas viesi, svinot pilsētas vai savus svētkus, nobaudīt kādu no īpašajiem Jēkabpils pavāru radītājiem sama ēdieniem.  

Sama ēdieni pieejami "Gaļas nama"  kafejnīcā un restorānā, kafejnīcā "Lauku šiks", suši bārā "Sakura", Wok Kekab "Domino", kafejnīcā "Karamele", bistro "Pie zemnieka" Jēkabpils autoostā, kā arī picērijā "Itālis" un "Lūšu krogā".

Sams ir gana izveicīgs. Tāpēc par tā pieejamību kafejnīcu un restorānu virtuvēs, jautāt viesmīlim. Grupām vēlama iepriekšēja pieteikšanās, sazinoties ar attiecīgo ēdināšans iestādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)