Banner 980x90

Jēkabpils pilsētas domes sēdē informē par izmaiņām amatu sarakstos

Foto: Jekabpils.lv
Foto: Jekabpils.lv

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis 6.novembra domes sēdē sniedza informāciju par iepriekšējā domes sēdē pieņemto lēmumu izpildi un par izmaiņām pašvaldības darbinieku amatu sarakstos, pilsētas informācijas portālam Jekabpils24.lv pavēstīja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste A.Sleže.

Pašvaldības Audita nodaļas vadītājas amatā apstiprināta Aļona Dumbrovska.

Savukārt, apvienojot Iepirkumu un Juridisko nodaļu, par Juridiskās nodaļas vadītāju izvēlēta Dace Gluha. D.Gluha iepriekš strādāja Juridiskajā nodaļā kā juriste.

Pašvaldības galvenā arhitektes amatā apstiprināta Ilga Tretjakova. Kā informēja pašvaldības Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs,  I.Tretjakova kā arhitekte pilsētā projektējusi daudzus objektus, no tiem lielākais ir Krustpils Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīca.

Atbilstoši Jēkabpils pilsētas domes lēmumam, kas tika pieņemts 20.oktobra domes sēdē par Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas izveidi, 6.novembra domes sēdē pieņemts lēmums par  pašvaldības policijas priekšnieka amata kandidātu. Kā informēja pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis, uz šo amatu bija pieci pretendenti. Apstiprināšanai Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieka amatam tika izvirzīts Indulis Surkulis. Šis lēmums vēl nosūtīts  Iekšlietu ministrijai un stāsies spēkā pēc apstiprinoša atzinuma saņemšanas no Iekšlietu ministrijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)