Banner 980x90

Labdarības akcijā Jēkabpils reģionālajā slimnīcā konsultēs 400 pacientus un veiks 42 operācijas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Labdarības akcijas "Dzīvo vesels" gaitā no trešdienas, 10.augustam, līdz 15.augustam Jēkabpils reģionālajā slimnīcā tiks konsultēti 400 pacienti, kā arī veiktas 42 ķirurģiskas manipulācijas.

Kā aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Margita Liepiņa, šī akcija ir unikāla, jo vienkopus pulcēs ārstus un medicīnas personālu, lai bez maksas strādātu sabiedrības labā. Akcijas gaitā plānots sniegt bezmaksas konsultācijas un nodrošināt nepieciešamās ķirurģiskās manipulācijas Jēkabpilī un tuvējos novados dzīvojošajiem pensionāriem, invalīdiem, politiski represētām personām.

Labdarības akcijas "Dzīvo vesels" preses konferencē Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija) informēja, ka patlaban akcijas norisei ir saziedoti 20 450 eiro. Viņš pateicās visiem, kas finansiāli vai kā citādi ir šo akciju atbalstījuši. "Domāju, ka akcija būs liels ieguvums un atbalsts mūsu sabiedrībai," uzsvēra Salcevičs.

Labdarības akciju organizē Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar traumatologu ortopēdu Kasparu Ūdri, Jēkabpils reģionālo slimnīcu un nodibinājumu "Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds". Tajā piedalīsies arī proktologs Andrejs Miļčevskis, podoloģes Anete Meinarte un Ligita Simsone, PRF klīniskas vadītāja Aiva Pakule, traumatologs ortopēds Aldis Šperliņš, topošais traumatologs ortopēds Artūrs Strazds, kā arī ārsts traumatologs ortopēds Viktors Jermolajevs no Klaipēdas, Lietuvā.

Ziedojumu vākšana labdarības akcijai joprojām turpinās. Par iespēju ziedot var interesēties pie Jēkabpils domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas Margitas Liepiņas.

Par saziedoto summu tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas un nodrošinātas nepieciešamās ķirurģiskās manipulācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)