Banner 980x90

Nogurstot no negatīvisma, Jēkabpils domes deputāta amatu pamet Lamba

Daugavpils, 18.apr., LETA. Jēkabpils domes deputāts Edgars Lamba (Jēkabpils Reģionālā partija), ir iesniedzis pašvaldībā iesniegumu, kurā paziņojis, ka noliek deputāta mandātu, aģentūra LETA noskaidroja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Lambas iesniegums pašvaldībā saņemts piektdien, 13.aprīlī. Lambu Jēkabpils pilsētas domes deputāta krēslā varētu nomainīt viņa partijas biedrs Aleksandrs Deinis.

Aģentūrai LETA Lamba atzina, ka nolikt mandātu ir nolēmis, jo ir piekusis no negatīvisma, kas valda domē un ap domes darbu sabiedrībā, no nesadarbošanās starp koalīcijas un opozīcijas deputātiem. Ja iepriekšējos sasaukumos vairāk vai mazāk visi deputāti strādājuši kā komanda, tad šajā sasaukumā šādas sadarbības neesot un izeju no radušās situācijas viņš arī neredzot.

Deputāta mandāta nolikšanu Lamba zināmā mērā skaidroja arī ar atbalstu savai ģimenei. Pašreizējā situācija esot tāda, kad viņa klātbūtne vairāk ir nepieciešama mājās.

Lamba uzsvēra, ka lēmums nolikt mandātu nav bijis spontāns, un pārējie deputāti no Jēkabpils reģionālās partijas respektējuši viņa izvēli.

Lamba arī piebilda, ka viņš izstājas no Jēkabpils reģionālās partijas un pieliek punktu savai politiskajai karjerai, bet joprojām paliek darboties Jēkabpils sporta dzīvē, kas ir viņa sirdslieta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)