Banner 980x90

Otrdienas naktī Jēkabpilī nolaupītā mašīna atrasta pamesta

Rīga, 17.jūl., LETA. Automašīna, kas naktī uz otrdienu tika nolaupīta kādam vīrietim Jēkabpilī, atrasta pamesta, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Viņa skaidroja, ka pēc negadījuma ir noteiktas ekspertīzes, tāpat tiek veiktas citas darbības pārkāpuma apstākļu objektīvai noskaidrošanai.

Jau vēstīts, ka laupīšana pastrādāta otrdien ap pusnakti Zīlānu ielā, kad trīs vēl nenoskaidrotas personas, pielietojot fizisku spēku un nodarot miesas bojājumus, 1967.gadā dzimušam vīrietim nolaupījušas automašīnu "Nissan X Trail". Transportlīdzeklī atradušies dokumenti un citas personīgās mantas.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)