Banner 980x90

Pērn būtiski pieaugusi Aknīstes novadā reģistrētās SIA "Siliņi" peļņa

Daugavpils, 16.apr., LETA. Aknīstes novada Asares pagastā reģistrētā SIA "Siliņi", kas nodarbojas ar tirdzniecību, autotransporta pakalpojumu sniegšanu un lopkopību, pērn strādājusi ar 1 075 883 eiro apgrozījumu un 41 716 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Salīdzinājumā ar 2016.gadu uzņēmuma apgrozījums ir pieaudzis par 28 130 eiro, bet peļņa - 45 reizes. Atskaites perioda peļņu plānots atstāt nesadalītu.

2015.gadā SIA "Siliņi" apgrozījums bija 1 295 912 eiro, bet peļņa - 14 716 eiro.

Salīdzinājumā ar 2016.gadu, kad uzņēmumā bija nodarbināts 21 cilvēks, pērn strādājošo skaits tajā samazinājās līdz 18.

Galveno uzmanību aizvadītajā gadā SIA "Siliņi" vadība veltīja darbības nozaru stabilizācijai sarežģītajos ekonomiskajos apstākļos un pakalpojuma pieprasījuma samazinājuma laikā. Tika strādāts pie pasūtītāju apzināšanas, cenu sabalansēšanas, izmaksu samazināšanas un tirgus tendenču analīzes.

Uzņēmums arī turpmāk plāno saglabāt un iespēju robežās paplašināt līdzšinējos saimniecības darbības veidus.

SIA "Siliņi" 100% kapitāldaļu turētājs ir Miervaldis Čāmāns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)