Banner 980x90

Pirmā uzvara tenisa turnīrā Rīgas satiksmes tenisa kluba balvas izcīņā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Sestdien, 13.augustā, norisinājās Rīgas satiksmes tenisa kluba balvas izcīņa. U9 grupā Jēkabpili pārstāvēja BK "Smash" kluba spēlētāja Digna Konovalova. 

Kā pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils sporta centra sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Vindule, laikapstākļu dēļ spēlētājas tika sadalītas trijās grupās pa sešiem cilvēki katrā, kur no katras grupas finālā tiek tikai viena spēlētāja. Uzvarētāja noskaidrojas starp triju meiteņu savstarpējām spēlēm.

Digna uzvarēja visas konkurentes, izņemot favorīti, kurai zaudēja ar rezultātu 9:11 (spēles notiek līdz 11 punktiem). Pēc punktu skaitīšanas Digna uzvarēja grupā un iekļuva finālā. Pirmo spēli Digna vinnēja pārliecinoši, bet otrajā finālspēle Digna lika panervozēt gan sev, gan vecākiem, gan trenerim. Esot iedzinējos ar 3:6, Digna, parādot cīnītājas garu, svinēja uzvaru ar rezultātu 11:9. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)