Banner 980x90

Sestdien BK "Jēkabpils" uzņems "VEF Rīga" komandu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 1.oktobrī, Jēkabpilī ieradīsies četrkārtējie valsts čempioni un pagājušās sezonas vicečempioni "VEF Rīga", lai plkst.17.00 Jēkabpils sporta namā "Olybet" Latvijas Basketbola līgas ietvaros mērotos spēkiem ar basketbola kluba "Jēkabpils" basketbolistiem, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja basketbola kluba pārstāvis.

Šī būs "lūšu" pirmā jaunās sezonas mājas spēle. Maču varēs vērot tiešraidē "Lattelecom" "Best4Sport" kanālā.

Sezona vēl tik tikko ir sākusies, abas komandas aizvadījušas pa vienai spēlei. Jēkabpilieši trešdien, 28. septembrī Ventspilī piekāpās mājiniekiem (70:91), bet vefieši tajā pat dienā diezgan pārliecinoši pieveica "Liepāja/Triobet" komandu (84:70).

Ja "Jēkabpils" sastāvā deviņiem vīriem šī būs vismaz otrā sezona "lūšu" sastāvā, tad "VEF Rīga" var raksturot kā jaunizveidotu komandu – no pagājušās sezonas palicis vien Latvijas izlases centrs Mareks Meiers, bet lietuviešu uzbrucējs Arnis Labucks (Arnas Labuckas) Rīgā atgriezies pēc vairāku gadu prombūtnes.

Tā kā "VEF Rīga" "OlyBet" LBL aizvadīs divus nevis četrus apļus, tad šī būs vienīgā iespēja šosezon vērot jēkabpiliešu un rīdzinieku dueli Jēkabpils sporta namā. Un duelis gaidāms nenoliedzami interesants. Rinalds Sirsniņš pret Jāni Blūmu! Andrejs Šeļakovs pret Mārtiņu Meieru! Oskars Virsis pret Armandu Šķēli! Pieredze pret pieredzi, spēks pret spēku un neatlaidība pret neatlaidību.

Cīnīsies abas puses, bet kurš uzvarēs? To redzēsim sestdien Jēkabpils sporta nama basketbola laukumā. Mača tiešraidi varēs vērot "Lattlecom" kanālā "Best4Sport TV" – "Lattelecom" Interaktīvās TV 403. kanālā vai Virszemes TV 33. kanālā. Spēles iespējams vērot arī aplikācijā "Shortcut" (līdz 20. oktobrim bez maksas).

Biļešu cena – 1,5 € (stāvvieta, sēdvieta bērniem, invalīdiem un pensionāriem) un 3 € (sēdvieta).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)