Banner 980x90

Vakanču gadatirgū Jēkabpilī piedāvātas aptuveni 600 vakances

Rīga, 5.apr., LETA. Šodien Jēkabpilī notikušajā Vakanču gadatirgū piedāvātas aptuveni 600 vakances, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Vietvara novērojusi, ka apmeklētāju interese par pasākumu bija liela, un darba meklētājiem tika piedāvātas aptuveni 600 vakances.

"Pašvaldībai ir svarīgi meklēt iespējas investīciju piesaistei uzņēmējdarbības attīstībai, lai cilvēkiem būtu darbs. Arī darba tirgū situācija šodien nepārtraukti mainās, mainās gan pieprasījums, gan piedāvājums, tādēļ ir svarīgi apmainīties ar informāciju, jebkurā situācijā meklēt risinājumu un darba iespējas," pauda Jēkabpils domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP).

Viņš arī pateicas Nodarbinātības valsts aģentūras Jēkabpils filiālei par pasākuma organizēšanu un darba devējiem par atsaucību un to, ka viņi piedāvā darba vietas pilsētas un reģiona iedzīvotājiem.

Vakanču gadatirgus ir iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)