Banner 980x90

Viesītē darbojas vienotais klientu apkalpošanas centrs

Viesite.lv
Viesite.lv
Viesītes novada pašvaldības administrācijas ēkā, Brīvības ielā 10, nesen darbu sācis Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs.

Viesītes novada dome informē, ka centrā, tāpat kā līdz šim, tiks sniegta informācija un pieņemti iesniegumi saistībā ar pašvaldības darbu, pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv noskaidroja Viesītes novada pašvaldībā.

Iedzīvotājiem ir iespēja saņemt konsultācijas par  Uzņēmuma reģistra, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, Nodarbinātības valsts aģentūras, Valsts ieņēmumu dienesta, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, Valsts zemes dienesta, (no 2016.gada marta arī par Lauku atbalsta dienesta) e-pakalpojumiem izmantojot šo iestāžu mājaslapas un portālu www.latvija.lv.

Klientu apkalpošanas centrā var saņemt  arī vispārīgo  informāciju par iepriekšminēto valsts iestāžu pakalpojumiem un darba laikiem, iesniegt iesniegumus atsevišķu valsts pakalpojumu saņemšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)