Banner 980x90

Viesītes novada izglītības iestādēs kosmētiskie remontdarbi noslēgušies

Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Remontdarbi un aprīkojuma sagāde pirms jaunā mācību gada Viesītes novada izglītības iestādēs ir noslēgusies, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Viesītes pirmsskolas izglītības iestādē "Zīlīte" šovasar uzstādīti jauni rotaļlaukuma elementi, grupiņā "Ķipari" saremontēts sanitārais mezgls, vairākās grupiņās veikti nelieli kosmētiskie remontdarbi, grupiņā "Zaķēni" veikts garderobju remonts.

Viesītes vidusskolā vasarā veikta jaunā korpusa otrā stāva gaiteņa rekonstrukcija, vairāku kabinetu remonts. Šogad 1.klasēm ir nopirkta arī interaktīvā tāfele, tāpat noslēgumam tuvojas arī stadiona rekonstrukcija.

Viesītes Mūzikas un mākslas skola jauno mācību gadu sagaida ar izremontētu lielo zāli. Šogad skolas mūzikas instrumentu klāstu papildinās digitālais flīģelis.

Rites pamatskolā veikts pirmsskolas grupas kosmētiskais remonts, bezvadu interneta plūsmas kvalitātes uzlabošana. Gatavojoties jaunajam mācību gadam, skola iegādājusies jaunu pārnēsājamo projektoru, ekrānu, portatīvo datoru un mūzikas centru. Tāpat klases papildinātas ar jaunām mēbelēm - iegādāti jauni skapji sākumskolas latviešu valodas, matemātikas, mūzikas un vēstures kabinetos.

Visās Viesītes novada mācību iestādēs pedagogu rindas ir pilnībā komplektētas, norāda pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)