Banner 980x90

Ābeļu pagastā policisti atsavinājuši 178 560 nelegālās cigaretes

Daugavpils, 17.apr., LETA. Jēkabpils novada Ābeļu pagastā Valsts policijas (VP) Jēkabpils iecirkņa darbinieki atsavinājuši 178 560 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Ievērojamais cigarešu klāsts ar nosaukumiem - "NZ", "Premier", "NZ Gold", "Minsk" un "Klass" tika atsavināts 13.aprīlī kāda 1970.gadā dzimuša, saistībā par līdzīga rakstura likumpārkāpumiem policijas redzeslokā iepriekš nonākušai vīrieša garāžā.

Aizdomās turamā persona tika aizturēta un ievietota īslaicīgā aizturēšanas vietā. Patlaban vīrietim ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.panta 1.daļas - par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā.

Par šādu likumpārkāpumu paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Kriminālprocesa gaitā tiks pārbaudīta minētā vīrieša iespējamā saistība arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)